tiistai 23. maaliskuuta 2010

Pääsiäis aiheinen SLY-paketti

Posti kantoi kotiin jo perjantaina paketin saapumis ilmoituksen, valitettavasti en vain päässyt pakettia hakemaan postin aukiolo aikana. Vanhin poikani sai vatsataudin, nuorempi oli kuumeessa ja itse olin korvatulehduksen ja vatsataudin kierteessä. Onneksi paketti ei mihinkään postista hävinnyt ja sen tänään heti aamusta sain kotiin.
Pakko myöntää että tällä kertaa en edes muistanut odotella pakettia, joten se tuli oikein iloisena yllätyksenä. Mieheni on ollut 10 pv poissa kotoa ja kiirettä on pitänyt itsellä, kahden pienen miehen kanssa olo.

Paketti oli kuitenkin mahtava!
Kuten näkyy se on mennyt heti parempii suihin, 4 vuotias poikani salaa suihkussa ollessani haki sakset ja leikkoi itselleen ja veljelleen suklaa patukat auki, sekä muna pussin ja keittiön lattia oli täynnä papereita! Eli meidän pojat kiittää! :)
Paketissa oli;

Ruohomunia
suklaapatukat, ihan selkeästi pojille
Appelsiinipaloja (menee pashaan pääsiäisenä)
Keltaista marsipaania (viikonlopunna on miehen synttärit, joten sinne..)
Silikoonisia muffini vuokia (jee, näitä olen halunnut)
Pääsiäsi aiheisia servettejä
Ja ihan mieletön pupu kortti, jota nuorimmaiseni pitää tulevana uni kaverinaan!

Kiitoksia ihanasta paketista josta kaikki menee kyllä käyttöön, jos ei jo ole mennyt :)
Nyt odotellaan sitten sitä viimeistä pakettia ja tietoa kuka tämän aiken takana oikein on!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tuli yllätyksenä vaikkei kovin aikasin tullukkaan. Kerrohan kommentti niistä silikoonimuffinivuoista niin tiedän ostanko ihtelleni. Viimeinen paketti on jo hyvällä alulla...

Corde kirjoitti...

Muffinivuuat vaikutti ainakin käteen tosi hyviltä, mulla on kakku vuokia myös silikoonista ja tykkään kovasti. Töihinkin olen yrittänyt että äitini hankkisi leipävuuat silikoonista, olisivat musta niin paljon hygieniisemmat!