lauantai 10. huhtikuuta 2010

Mansikka-Raparperi mousse kakku

Jälleen häissä ollut kakku.
Morsiammen pyynnöstä tehtiin raikas mansikka-raparperi kakku.
Pohja on kakkupohjaa, reunoilla on pakaste mansikoita, tuoreet olisivat olleet upeita, mutta vuoden aika ei antanut periksi tuoreille tässä mittakaavassa.
(kakkuja tehtiin noin 10 kpl)
Ensimmäinen kerros on mansikkamoussea ja toisena raparperimoussea.
Raparperit keittelin ensin hilloksi ja tämän jälkeen lisäsin massaan.
Päällä on raparperin mehusta tehty kiille.
Värin saa pysymään upean punaisena kun keittää raparperin kuorineen ja valitsee punaisimmat varret.
Kiille on tehty kiillesokeri paketin mukaan.
Moussejen ohje on edellisessä blogaamassani kakussa.
Koristeena päällä on nyt niitä tuoreita mansikoita sekä raparperin kuorta, joka kihartuu kylmässä vedessä upeasti, sekä metsämansikan lehtiä.



Ei kommentteja: