torstai 22. heinäkuuta 2010

viimeinen SLY 11-kierroksen paketti

Niin se kierros vain päättyy aikanaan, posti kiikutti tällä viikolla paketti lappusen, onneksi se tuli juuri kun olin lähdössä postiin muutenkin, kenkiä olin laittamassa juuri jalkaan kun laatikko kolahti.
Eli loistava ajoitus.
Tälläinen paketti sieltä sitten tuli;

Hienosti oli teeman mukaisesti paketti kasattu.
Suklaatkin hävisivät taas käyttöön, menivät kiukkusuklaina nopeaan tahtiin alas..
Yllätyin että pidinkin tuosta marianne suklaasta, yleensä kun en marianneista pidä.
Kiisselit menevät omaan masuun välipalana nyt kun olen päivät itsekseni kotosalla, ei tarvitse mitään keitellä.

Meikulle iso kiitos kolmen viimeisen kuukauden paketeista!
Ja iso anteeksi pyyntö kun paketin esille saaminen on kestänyt. Päivänä jolloin hain pakettia postista tulin illalla kotiin ja mies kertoi että tietokone kaatui, pienen tutkimisen jälkeen totesin että juu, se oli siinä sen koneen elämä. Joten olen joutunut odottelemaan sitä että saan uuden koneen, kirjaston koneilla kun ei kameroita yhdistellä.


2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Kiva että on paketit kelvannu ja paljon tsemppiä loppuraskauteen!!Voin tunnustaa että noita patukoita oli neljä kun hain ne kaupasta mutta kaks katos ennen kun sain ne postitettua,olen pahoillani :D et sori jos tää paketti jäi vähän vajaaks mut aattelin et kompensoin vähän kun toiset paketit oli vähän runsaampia.Se autovuoka joka oli ekassa paketissa sain sen lapsimessuilta ja en tarvinnu sitä kun meillä tyttö niin kun luin esitiedoista että teillä poikia niin lähetin sen sulla,kiva jos on ollu mieluinen,en kyllä tiiä saako sillä mitään järkevää aikaseks.Lisään blogisi seurantalistalle kunhan kerkeän :)

Corde kirjoitti...

Kyllä ne on todellakin kelvannut ja se suklaa lisä paketeissa on aina ollut kyllä ihan pop! Ne on hävinnyt joskus jopa ennen paketin kuvaamista :) mä olen sellainen kiukku suklaan syöjä ja kaivelen kaappeja aina kun kunnolla kiukuttaa. Viime aikoina enemmän kun tilanne on mikä on :) meidän pojat kun on energisiä tapauksia ja kaikkea sattuu.

Auto vuokaa jo kokeilin mutta kun kuvat hävisi kaatuneen koneen myötä niin täytyy tässä taas siihen jotakin tehdä, hienosti se kyllä toimi!