torstai 22. heinäkuuta 2010

blogi hiljaisuutta

Niin se vain kävi että blogi hiljentyi kesän aikana, syynä ihan vain se etten näillä lämmöillä ole jaksanut koneella istua. Kaikenlaista on tullut tehtyä, pääasiassa kakkuja juhliin joita varmasti blogaan kun kuvat saan. Valitettavasti oma tietokone hajosi kovalevyn myötä ja kuvat jäivät sinne saamattomiin, eli monesta asiasta blogaaminenkin kävi mahdottomaksi.

Nyt uuden koneen voimin jaksan koneellakin olla, tämä kun on ihanan viileä eikä hohka lämpöä kuin vanha kone. Illemmalla blogaan uusimman SLY11 kierroksen paketin, joka on odotellut tätä uuden koneen tuloa, eli oma ystäväni, älä huoli paketti on tullut perille! Ja oli hurjan mukava!

Palaamisiin siis tuota pikaa!

2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Ihana muuten tuo toinen blogisi!Kävin lukemassa pari juttua sieltä ja palaan varmasti toistekin!En vaan saanu sinne lähetettyä kommenttia kun en omista mitään google/wordpree/live id ym.tiliä ja sinne ei saanu kommentoitua samalla tavalla kun tänne oman blogin osoitteella.Varmasti palaan seuraavankin kerran sinne!Itsellä jo kova kuume toisesta lapsesta..tässä just laskeskelin että ens huhtikuulla vois alkaa taas yrittään nii tulis ikäeroks 2,5 v ja saisin opintoni loppusuoralle ja esikoisen voisin laittaa sitten kun täyttää kolme niin päiväkerhoon parina päivänä viikossa nii sais hetken hengähtää kahdestaan uuden vauvan kanssa..Saa nähdä maltetaanko oottaa sinne saakka..mieskin vähän jo kuumeilee toista.. :D Ostin juuri koossa 56 mekon kun se vaan oli niin söpö :D

Corde kirjoitti...

Haikarapostia sai alkunsa aika huomaamattani, ajattelin että pääsen tuhlaamaan tätä tyhjää aikaani talvella ja halua purkaa asioita jonnekkin muuaalle kuin miehelle.

Kirjoittelen muutenkin aika omalaatuisesti, tai ainakin omasta mielestäni. Joskus tuntuu etten oikein kai kirjoita edes koko vauva masusta vaan kaikesta muusta sen ympärillä, mutta toisaalta mitäs sitten :)