lauantai 19. joulukuuta 2009

Sly 9 joulukuun paketti!


Posti tiputti luukusta jo keskiviikkona ilmoituksen että paketti on odottelemassa. En vain kerennyt ennen torstaita sitä hakemaan!
Paketti oli kuitenkin erittäin mieluisa!
Meillä pidetään paljon kookoksesta, joten kookoshiutaleet olivat oikein tervetulleita! Valkosuklaakin häviää leivontaan aika reipasta tahtia, samoin Marsipaani. Valkoista marsipaania kun ei jostakin älyttömän ihmeellisestä syystä saa meidän lähikaupasta! Valkoinen kuorrute häviää aivan varmasti huomenna kun pojat pääsevät piparien teon kimppuun. Jaro, eli vanhin poikani jo himolla katseli lumihiutaleita, ne varmasti hupenevat niihin pipareihin alta aika yksikön! Ja nuo suklaatikut piti kunnolla piilottaa omaan vaatekaappiini kun eräs herra kävi jo laatikkoa rapistelemassa! Koitan säästelä joulun kakun koristeluun niitä! Servettejeä meillä kuluu melko vähän, mutta toivotaan että saataisiin pian kahvi vieraita niin pääsisi noita kauniita servettejä laittamaan pöytään, ne on ihania! (olen ruvennut vasta nyt herämään suomalaisen suunittelun kauneuteen...ennen se oli minusta kauheaa! Ehkä ikä tuo tämänkin arvostuksen tullessaan!

Kaiken kaikkiaan paketti olit TODELLA mieluinen ja upea, kortti mukaan lukien ja sinne kirjoiteltu runokin vielä oli mieletön! <3 Joten todella iso kiitos Slylleni tästä!

Ei kommentteja: